نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید 

امیرعبداللهیان:فلسطین امروز قوی‌تر از گذشته شده است

امیرعبداللهیان:فلسطین امروز قوی‌تر از گذشته شده است وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: فلسطین امروز از بحر تا نهر و از کرانه باختری تا غزه، قوی‌تر از گذشته شده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۴ - ۲۸ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 18
کد خبر: ۱۶۹۰۹۴

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان امروز (چهارشنبه) ۲۸ دی ماه در توئیتی به زبان عربی درباره اوضاع سرزمین‌های اشغالی با بیان اینکه فلسطین جنگ‌های نظامی و اقتصادی زیادی را تجربه کرده است، نوشت: ویژگی مشترک این جنگ‌ها مقاومت در مقابل دشمن و پیروزی بوده است.

وزیر خارجه همچنین یادآور شده است: دشمن به خوبی تغییر معادلات را درک کرده است.

به گزارش فارس، حسین امیرعبداللهیان که اخیرا سفری به لبنان و پس از آن سوریه داشت، در دیدار با رهبران گروه‌های فلسطینی مستقر در دمشق با اشاره به روی کار آمدن نتانیاهو گفت: تغییر اسم و چهره‌ها چیزی را تغییر نمی‌دهد و فلسطین زنده است و عادی سازی روابط عربی - اسرائیلی دیناری نمی‌ارزد. 

رئیس دستگاه دیپلماسی افزود: فلسطین و قدس شریف همچنان موضوع اول جهان اسلام است و تا زمانی که دولت فلسطین در سراسر خاک و سرزمین تاریخی فلسطین به پایتختی قدس شریف شکل نگیرد، فلسطین همچنان مسئله اول جهان اسلام خواهد بود.آمریکا و متحدانش سالیان متمادی از طرح‌های مختلفی یکی پس از دیگری مثل اسلو، خاورمیانه جدید، خاورمیانه بزرگ، معامله قرن و پیمان ابراهیم رونمایی کردند، اما ملت و مقاومت فلسطین با اتحاد و انسجام و پایداری مثال زدنی خود، تمامی آن طرح‌ها را به زباله دان تاریخ فرستادند.

امیرعبداللهیان همچنین در گفت‌وگویی تصریح کرد: با قدرت از محور مقاومت در مقابل تضعیف امنیت منطقه حمایت می‌کنیم و اجازه نخواهیم داد صهیونیست‌ها بخواهند امنیت منطقه را به بازی بگیرند./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار